Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@00:22:39 GMT

کاهش فروش ۴۰درصدی شیرینی

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۸۴۳۹۱

کاهش فروش ۴۰درصدی شیرینی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دنیای اقتصاد؛ برخی قنادان برای حل این مشکل در کنار عرضه شیرینی‌های معمول به عرضه شیرینی‌های با کیفیت پایین‌تر اقدام کرده‌اند تا مشتریانی که تا سال گذشته توانایی خرید داشتند امسال هم بتوانند برای خانواده خود شیرینی بخرند هر چند طعم آن فرق داشته باشند.

«شیرینی چیزی نیست که مردم احتیاج مبرم به آن داشته باشند و مخصوص مهمانی‌ها و مجالس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وضعیت درحال‌حاضر طوری است که کسی میهمانی نمی‌گیرد. مردم هم هزینه‌های اولویت‌داری نسبت به شیرینی دارند.» این صحبت‌های یکی از شیرینی‌فروش‌های خیابان آذربایجان است. او می‌گوید کرونا ۵۰ درصد از دخل مغازه را «آب کرده.» جوادی که جوانی ۳۰ ساله است سهم قدرت خرید مردم در کاهش درآمد را «۳۰ درصد می‌داند»: «مشتری دارم که هر ماه ۱۰کیلو خرید می‌کرد ولی الان رسیده به یک کیلو. می‌گوید نمی‌توانم دیگر مثل قبلا خرید کنم و ترجیح می‌دهم به جای شیرینی میوه بیشتری بگیرم. جیب مردم واقعا خالی شده.» به گفته جوادی قیمت انواع شیرینی هم به‌طور میانگین ۳۰درصد گران شده: «مواد اولیه دوبرابر شده. بعضی از شکلات‌هایی که در شیرینی استفاده می‌کنیم ۱۰۰درصد گران شده و مردم هم کمتر این نوع شیرینی را می‌خرند.» او می‌گوید کمبودی در بازار نیست اما «گاهی اوقات جنسی مثل شکر به سختی پیدا می‌شود.»  شیرینی فروش دیگری در کارگر جنوبی هم این حرف را تایید می‌کند:‌ «نمی‌توان گفت که اصلا پیدا نمی‌شود اما گاهی کمبود، قیمت را بالا می‌کشد.» او می‌گوید ماهانه قیمت‌ها تغییر می‌کند «حتی اگر شده ۵۰۰تومان.» به گفته رفیعی، کرونا ۴۰درصد درآمد مغازه را کاهش داده است: «قبل از کرونا هم سال به سال وضعیت خراب‌تر می‌شد. امید کاسبی خراب پارسال به دخل شب عید بود که آن هم کرونا تعطیلش کرد. اگر افت درآمد پارسال هم کنار ضرر کرونا بگذارم نسبت به دو سال پیش ۶۰ درصد کاهش فروش داشتم.» او سهم قدرت خرید پایین مردم را ۲۰ درصد می‌داند: «قیمت اجناس هم از ابتدای سال ۴۰درصد رفته بالا، بعضی هم ۵۰ درصد. شیرینی‌تر سه ماه پیش کیلویی ۳۸ هزار تومان بود الان شده ۴۸هزار تومان. آجیل و شکلات بیشتر از همه گران شده مخصوصا شکلات خارجی.» دستانش را کمی باز می‌کند و می‌گوید: «یک جعبه شکلات کوچک خارجی را باید ۱۰۰هزار تومان بفروشم، خریدار ندارد، برای همین الان کسی جنس خارجی نمی‌فروشد چون صرفه ندارد مگر اینکه مشتری داشته باشد.»  این شیرینی فروش از اختلاف میزان گرانی مواد اولیه و نرخ‌نامه جدید رضایت ندارد: «وقتی دخل کفاف خرج را نمی‌دهد چکار می‌توانم بکنم؟ اگر شرایط اجازه می‌داد شک نکن که مغازه را می‌بستم و کار دیگری شروع می‌کردم.»

 هرماه یک قیمت

قناد دیگری در مرکز شهر می‌گوید در تهیه برخی مواد اولیه مشکل دارد: «هر سال در تابستان قیمت بعضی از مواد مثل پودر نارگیل و کاکائو گران می‌شود و گاهی هم سخت پیدا می‌شود. خودشان جنس را به بازار عرضه نمی‌کنند که حتی اگر شده هزار تومان قیمت‌ها را بالا بکشند.» انصاری که زنی میانسال و صاحب شیرینی‌فروشی است می‌گوید: «کرونا باعث شد 50 درصد کمتر فروش داشته‌باشم. قیمت شیرینی‌ها هم متوسط 40 درصد بالا رفته که روی دخل هم تاثیر گذاشته.‌ میهمانی‌ها و مراسم تعطیل شده و شرکت‌های دولتی هم دیگر خرید نمی‌کنند. هرماه هم یک قیمت جدید می‌گویند و کاسب نمی‌تواند به درستی دخل و خرجش را یکی کند. انصاری که در خیابان کارگر شمالی شیرینی فروشی دارد می‌گوید میزان خرید مشتری‌هایش تغییر کرده است: « برای مثال مشتری‌ها هر ماه یک کیلو آجیل می‌گرفتند اما الان شده نیم‌کیلو. به مشتری می‌گویم نیم‌کیلو می‌شود پنج‌ دانه؛ مشتری هم می‌گوید اشکال ندارد. مشتری‌های من از قشر متوسط هستند و به شدت قدرت خریدشان کاهش پیدا کرده؛ هزینه‌های خود من سر به سر نمی‌شود چه برسد به اینکه سود هم داشته‌ باشد.»

 اگر گران هم شود می‌خرند

اما در محله‌های بالای شهر شرایط کاملا متفاوت است. مشاهدات میدانی حاکی از اختلاف میزان خرید شیرینی در دهک‌های بالادستی و پایین‌دستی است. یکی از شیرینی‌فروش‌های خیابان پاسداران می‌گوید افت قدرت خرید تاثیر زیادی روی فروش نگذاشته و کرونا فقط باعث «10درصد کاهش فروش» شده است. او می‌گوید: «مشتری‌های جنس خارجی همچنان هستند. اینجا برخی مشتریان هرکدام طرفدار شیرینی خاص یا شکلات خارجی هستند که اگر گران هم شود توانایی خرید آن را دارند. انواع شیرینی به‌طور متوسط 40 تا 50 درصد گران‌تر شده‌اند. نرخ مواد اولیه ماه به ماه تغییر می‌کند و قیمت شیرینی هم براساس مواد اولیه تعیین می‌شود، نمی‌توان گفت که درحال‌حاضر قیمت‌ها ثابت مانده است اما بعید است بیشتر از این مقدار گران‌تر شود.» به گفته حسینی از ابتدای سال برخی شیرینی‌ها که با مواد وارداتی همچون پودر نارگیل و کاکائو تهیه می‌شوند 100درصد گران‌تر شده اما روی میزان فروش تاثیری نگذاشته‌است.  قنادی دیگری که مالک آن ارمنی‌ است و شیرینی‌های خاصی دارد نیز کاهش فروش را «15درصد» اعلام می‌کند و می‌گوید: قیمت شکلات‌های خارجی متوسط بیشتر از سه برابر شده‌ اما روی فروششان تاثیری نگذاشته است.» به گفته این فروشنده قیمت مواد اولیه از ابتدای سال سه بار تغییر کرده است و «قیمت شیرینی هم براساس همان مواد اولیه تعیین می‌شود.» او نوعی از شیرینی‌تر را در ابتدای سال کیلویی 40 هزار تومان می‌فروخت که الان به 55هزار تومان رسیده است: «قیمت اینجا گران‌تر است چو شیرینی مرغوب‌تری دست مشتری می‌دهیم. برای ما کیفیت محصول مهم‌تر از پایین نگه داشتن قیمت است چون گرانی 20 هزار تومان و 30 هزار تومان روی شیرینی به چشم مشتری‌ها نمی‌آید.»استپانیان ادامه می‌دهد:امسال مجبور شدیم برای افرادی که توانایی مالی کمتری دارند شیرینی‌هایی با کیفیت و مواد اولیه پایین‌تری درست کنیم به‌طور مثال شیرینی خامه‌ای این قشر فقط کیک و خامه است و حتی میوه تزئینی آن را حذف کردیم تا ارزان‌تر تمام شود درحالی‌که برای افراد مرفه علاوه بر شکلات خارجی و مواد اولیه مرغوب مغز آجیل هم در شیرینی‌ها می‌گذاریم.

 اختلاف فاحش قدرت خرید در بالا و پایین شهر

مشاهدات میدانی نشان می‌دهد قیمت انواع شیرینی از ابتدای امسال تاکنون به‌طور متوسط 30 درصد بیشتر شده و دلیل اصلی آن بالا رفتن قیمت مواد اولیه‌ای همچون شکلات، خامه و شکر است. البته این گرانی در مناطق به اصطلاح بالای شهر تهران بیشتر از 30 درصد است با این تفاوت که قنادی‌های این مناطق به سبب گرانی شیرینی افت فروش نداشته‌اند ولی به خاطر کرونا 10 درصد کاهش فروش را تجربه کرده‌اند.

پربیننده ترین قیمت برنج وارداتی ۱۰۸درصد افزایش یافت ممنوعیت واردات ۲۴۰۰قلم کالا به کشور صادرات نخود ممنوع می‌شود؟ به جای شکر به دارو ارز بدهید قیمت خرید نخود از کشاورزان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شکلات شیرینی شیرینی جات شکلات خارجی شیرینی خانگی شیرینی پزی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت شیرینی فروش ابتدای سال مواد اولیه هزار تومان او می گوید درصد گران شیرینی ها قدرت خرید کاهش فروش مشتری ها گران تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۴۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان

کسانی که در حوزه خرید و فروش محصولات استیل تجربه دارند، بطور قطع دو اصطلاح لوله استیل مانیسمان و لوله استیل درزدار را شنیده اند و چیز های زیادی در این مورد به گوششان خورده است. - اخبار بازار -

این دو اصطلاح رایج با ویژگی های فیزیکی و ظاهری متفاوت، کاربرد های متفاوت را ارائه می دهند. در این مقاله قصد داریم ابتدا به معرفی لوله استیل مانیسمان بپردازیم و سپس کاربرد های آن را در صنایع مختلف بررسی کنیم.

لوله استیل مانیسمان چیست؟

لوله استیل بدون درز (seamless) یا لوله استیل مانیسمان به نوعی از لوله های فولادی ضد زنگ اطلاق می شود که بدون هیچ گونه درز جوشی تولید می شوند. این لوله ها از طریق فرایندی ساخته می شوند که در آن یک شمش فولادی ضد زنگ حرارت داده شده و سوراخ می شود تا یک لوله توخالی ایجاد شود.  تفاوت لوله استیل مانیسمان با لوله استیل درزدار  این است که لوله استیل مانیسمان مقاومت و دوام بیشتری نسبت به لوله استیل درزدار دارد.

کاربردهای لوله استیل مانیسمان در صنایع مختلف

نحوه تولید خاص لوله استیل مانیسمان و ویژگی های فوق العاده آن از جمله مقاومت در برابر خوردگی و دوام و استحکام آن در شرایط سخت سبب شده است تا کاربرد های بسیار گسترده ای در طیف وسیعی از صنایع داشته باشد. از جمله آن صنایع می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کاربرد لوله استیل مانیسمان در صنعت نفت و گاز

در این بخش کاربرد هایی از لوله استیل مانیسمان را در صنعت نفت و گاز آورده شده است:

حمل و نقل نفت خامانتقال گاز طبیعیزیرساخت خط لولهدکل های حفاری دریاییواحدهای فرآوری پالایشگاهعملیات حفاری چاه

کاربرد های لوله استیل مانیسمان در نیروگاه های برق

صنعت تولید برق به دلیل حساسیت بالا و ویژگی های امنیتی و مقاومتی سبب کاربرد هایی از قبیل موارد زیر شده است:

خطوط بخار و دیگ بخارلوله های کندانسورلوله کشی توربینلوله های مبدل حرارتیسیستم های خنک کننده

کاربرد لوله استیل مانیسمان در صنایع غذایی و شیری

لوله استیل مانیسمان صنایع غذایی و شیری را نیز به نوعی به خود وابسته کرده است که کاربرد های متعددی را ارائه می دهند:

خطوط فرآوری نوشیدنیحمل و نقل محصولات لبنیتجهیزات پردازش مواد غذاییلوله کشی بهداشتی برای تولید مواد غذاییسیستم های نوار نقاله برای جابجایی مواد غذایی

کاربرد لوله استیل مانیسمان در صنعت داروسازی

عدم واکنش پذیری لوله استیل مانیسمان با محصولات غذایی و مقاومت در برابر خوردگی شرایط اسیدی سبب شده است تا لوله استیل مانیسمان در صنعت داروسازی هم کاربرد داشته باشد:

تجهیزات پردازش داروییسیستم های تمیزلوله کشی فرآیند استریلسیستم های تولید واکسنلوله کشی بیوراکتورفرمولاسیون مایع و خطوط پرکننده

 

کاربرد لوله استیل مانیسمان در معدن و فرآوری مواد معدنی

سختی و حساسیت کار در معادن، لوله استیل مانیسمان را در اولویت های فعالیت های خود قرار داده است. از این کاربرد ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

خطوط حمل و نقل دوغابتجهیزات پردازش سنگ معدنسیستم های تصفیه آب و فاضلابسیستم های هیدرولیک برای ماشین آلات معدنخطوط لوله دفع باطلهمدارهای اسیدشویی و پردازش شیمیایی

قیمت لوله استیل مانیسمان

قیمت لوله استیل  مانیسمان بنابر آلیاژ مورد نظر میتواند متفاوت باشد. همچنین لوله استیل مانیسمان، با آلیاژ یکسان، از لوله استیل درزدار کمی گران تر است.

در زمان خرید لوله استیل مانیسمان به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

در اینجا یک دستورالعمل مختصر برای خرید لوله استیل مانیسمان آورده شده است:

1. تعیین مشخصات: الزامات خود را مانند اندازه، ابعاد، گرید مواد و مشخصات مورد نظر تعریف کنید.

2. استانداردهای کیفیت: اطمینان حاصل کنید که لوله ها با استانداردهای صنعتی مانند ASTM، ASME یا DIN مطابقت دارند و گواهینامه هایی مانند ISO 9001 را بررسی کنید.

3. پایان سطح: بسته به نیازهای زیبایی شناختی و عملکردی، در مورد سطح مورد نیاز، مانند پرداخت پولیش، برس خورده یا آسیاب، تصمیم بگیرید.

4. انتخاب تامین کننده: در مورد تامین کنندگان معتبر با سابقه ارائه محصولات با کیفیت به موقع تحقیق کنید. عواملی مانند قیمت، زمان تحویل و خدمات مشتری را در نظر بگیرید.

5. بازرسی و آزمایش: پس از تحویل، لوله ها را از نظر انطباق با مشخصات بازرسی کنید و هر گونه آزمایش مورد نیاز را برای اطمینان از کیفیت و عملکرد انجام دهید.

6. حفظ اسناد و مدارک: اسناد خرید مانند پیش فاکتور و فاکتور فروش را حفظ کنید تا در صورت نیاز از آن برای رفع مشکل استفاه کنید.

سخن آخر

لوله استیل مانیسمان به عنوان مهره ای کلیدی از خانواده استنلس استیل نقش بزرگی را در خط تولید کشور ایفا می کند، از این رو اگاهی و شناسایی ویژگی ها و کاربرد های آن در پیشبرد هر چه بهتر پروژه به کمک ما می آید. تفاوت در مقاومت و استحکام لوله استیل مانیسمان نسبت به لوله استیل درزدار سبب تفاوت هایی در کاربرد و قیمت آنها شده است. در این راستا گروه بزرگ استیل مال از طریق سایت steelmal.com  آماده ارائه خدمت رسانی در تمام پروژه های صنعتی شما عزیزان در باب هر گونه سوال تخصصی و تامین محصولات از جمله لوله استیل، ورق استیل، پروفیل استیل و میلگرد استیل می باشد.

"این مطلب تبلیغاتی است"

دیگر خبرها

  • مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی
  • گزارش بورس امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزییات
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳