Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین ، در شرایط اقتصادی کشور صنف قنادی نیز مانند بسیاری دیگر از زمینه های اقتصادی دیگر به شدت تحت تاثیر قرار گرفته است و اوضاع در ماه اخیر بسیار ناگوار شده است. بنابر آمارهای غیررسمی تقریبا نیمی از قنادی ها یا ورشکست شده اند و یا به مرحله تعطیلی کامل رسیده اند.

در این رابطه علی بهرمند رییس اتحادیه قنادان به جام جم آنلاین گفت: اکثر مواد مصرفی برای تولید انواع شیرینیجات وارداتی است و حالا با توجه به افزایش قیمت ارز با افزایش 300 درصدی این مواد اولیه روبرو شده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قیمت ها بی رویه بالا رفته است به خصوص روغن مورد نیاز برای تهیه محصولات مرتبط با قنادی و شیرینی با قیمت عجیبی عرضه می شود.

بهرمند عنوان کرد: واقعیت این است که این گرانی ها قنادی ها را به تعطیلی کشانده است. وقتی یک واحد صنفی قنادی با تعدادی کارگر با فقدان روغن مورد نیاز روبرو می شود قطعا کارش به تعطیلی می کشد و آن کارگران هم شغل خود را از دست می دهند.

رییس اتحادیه قنادان افزود: وقتی مواد اولیه نباشد تولید هم هیچ معنایی ندارد. این شرا    یط باعث شده است که تولید برای قنادی ها با محدودیت مواجه شود و این شرایط نیز به نوبه خود باعث تعدیل نیرو و ریزش کارگران منجر شده است. ادامه کار برای قنادی ها واقعا سخت شده است.

وی یادآور شد: مواد اولیه دیگر همانند پودر نارگیل و پودر کاکائو نیز وارداتی بودند و قیمت آنها نیز اکنون بی رویه بالا رفته است. واقعیت این است که شرایط کنونی بر قنادی ها و شیرینی فروشی ها دیگر قابل کنترل نیست. صنف قنادی در حال از بین رفتن است.  

این مقام مسئول در رابطه با تعطیلی ادامه دار قنادی ها و شیرینی فروشی ها نیز گفت: فعلا آمار دقیقی در دسترس نیست که چه تعداد قنادی تا امروز به طور کامل ورشکست و تعطیل شده اند. تنها چیزی که می توانم بگویم ادامه کار برای تمامی قنادی ها سخت شده و تعدیل نیرو در بسیاری از واحدها به اوج رسیده است.

بهرمند بیان داشت: منطق دیگر اجازه نمی دهد هیچ فردی وارد حرفه قنادی و سرمایه گذاری در این صنف شود. چون هم هزینه های قنادی بالاست و هم وقتی مشتری وجود نداشته باشد راه اندازی قنادی دیگر چه منطقی می تواند با خود دارد؟

وی ادامه داد: قنادی ها واقعا اکنون در بدترین شرایط ممکن به سر می برند. مواد اولیه ندارند و اگر هم داشته باشند دیگر مشتری نیست. من در این شرایط فعلی به هیچکس توصیه نمی کنم که در صنف قنادان سرمایه گذاری کند و بخواهد یک قنادی راه بیندازد.

رییس اتحادیه قنادان اذعان داشت: بخشی دیگر از قنادی ها نیز قدیمی هستند و سابقه زیادی دارند. در واقع مغازه مال خودشان است. این افراد چاره ای جز ادامه دادن ندارند و باید به هر شکل ممکن کار خود را ادامه بدهند.

بهرمند تاکید کرد: قنادی ها با 70 درصد افت فروش مواجه شده اند و به همین میزان افت تولید را تجربه کرده اند. باید باز هم بگویم صنف قنادی از بین رفته است. متاسفانه حمایتی هم از سوی دولت برای صنف وجود ندارد. دولت باید حمایتی را از خود نشان بدهد.

این مقام مسئول در رابطه با فقدان روغن و نقش آن در تعطیلی قنادی ها نیز گفت: درخواست روغن مورد نیاز برای قنادی ها را داده ایم اما متاسفانه تامین نشد. همه چیز به دلالی ارتباط پیدا می کند. چرا روغن باید دست دلال برسد اما به دست تولیدکننده نه؟ برخی از قنادی ها روغن مورد نیاز خود را 500 هزار تومان از دلالان خریداری می کنند این در حالی است که قیمت همین روغن در کارخانه ها 130 هزار تومان است.

وی در پایان گفت: اکنون برخی از شیرینی های که با روغن کره ای و مارگارین تولید می شوند دیگر پیدا نمی شوند چون روغن جهت درست کردن آنها دیگر موجود نیست.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: قنادی شیرینی قنادان روغن مورد نیاز مواد اولیه قنادی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۱۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی؛ جرم قتل عمد در کمین متخلفان

گواهینامه رانندگی یک مدرک قانونی است که شخص می‌تواند با داشتن آن از وسیله نقلیه خود استفاده کند. در صورت نداشتن گواهینامه رانندگی پلیس حق دارد راننده را جریمه کند. اولین اقدام اکثر جوانان پس از رسیدن به سن ۱۸ سالگی دریافت گواهینامه رانندگی است. شور و هیجان جوانی برای دریافت کارت گواهینامه رانندگی و بی حوصلگی می‌تواند از جمله مواردی باشد که باعث می‌شود برخی افراد به جای طی کردن روند قانونی دریافت گواهینامه از طریق راه‌های نادرست اقدام به دریافت آن کنند.

در فضای مجازی تبلیغاتی با عنوان؛ در اولین آزمون رانندگی قبول شوید، با خرید سوالات آئین نامه رانندگی با آخرین تغییرات شما دیگر نیازی به خواندن کتاب آئین نامه نخواهید داشت. فروش مدرک معتبر، فروش گواهینامه رانندگی، فروش مدرک تحصیلی استعلامی، مدرک کارشناسی ارشد، مدرک دکتری و. مشاهده می‌کنیم.

کلاهبرداران به شرط استعلام و صحت گواهینامه اقدام به فروش آن می‌کنند و شهروندان را به دام خودشان می‌اندازند و برخی از این کلاهبرداران هم پس از دریافت وجه متواری می‌شوند و دیگر پاسخگو نیستند.

یکی از مالباختگانی که فریب این گونه تبلیغات فضای مجازی را خورده است به خبرنگار مهر می‌گوید: ۶ ماه بود که با صفحه مجازی فروش گواهینامه رانندگی آشنا شده بودم و اعتماد کردم و پول کارت به کارت کردم و قرار شد که گواهینامه رانندگی صادر کند، از واریز پول یک هفته می‌گذرد و موبایلش خاموش است و در شبکه‌های اجتماعی هم یک هفته است که فعال نشده؛ فریب خوردم، گواهینامه پایه ۳ می‌خواستم و برای شروع کار مبلغی را واریز کردم و قرار بود مابقی مبلغ را موقع تحویل گواهینامه پرداخت کنم؛ که الان دیگر در دسترس نیست.

سرهنگ احمد کرمی اسد رئیس مرکز صدور گواهینامه راهور فراجا گفت: صدور مجوز‌های رانندگی تابع قوانین و مقررات برابر آئین نامه صدور انواع گواهینامه رانندگی است و این مجوز تابع یک سری فرآیند قانونی است.

وی افزود: از هموطنان درخواست می‌شود به هیچ وجه فریب این تبلیغات کلاهبرداری را نخورند، زیرا اگر با گواهینامه جعلی تصادف کند و منجر به فوت فردی شود به دلیل جعلی بودن گواهینامه رانندگی قتل عمد محسوب می‌شود؛ لذا افراد به جای پرداخت هزینه‌های زیاد و مرتکب تخلف شدن از ظرفیت‌های پلیس راهور برای دریافت گواهینامه استفاده کنند.

رئیس مرکز صدور گواهینامه راهور فراجا بیان کرد: در این تبلیغات کلاهبرداران متخلف اقدام به دریافت هزینه‌هایی از افراد می‌کنند و دیگر هیچ ارتباطی با اینها برقرار نمی‌کنند و مدرکی هم صادر نمی‌شود و اگر هم گواهینامه‌ای دریافت کنند صرفاً یک کارت شبیه به گواهینامه رانندگی است و در سامانه‌های پلیس اصالت ندارد و رانندگی با گواهینامه جعلی جرم است و سامانه پلیس در سراسر کشور قابلیت شناسایی گواهینامه جعلی از اصلی به واسطه هوشمند بودن را دارد.

سرهنگ‌کرمی اسد گفت: به دلیل سیستمی بودن فرآیند دریافت گواهینامه رانندگی امکان چاپ و صدور گواهینامه بدون طی مراحل قانونی اصلاً وجود ندارد.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی برگشت
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی و دردسر‌های بعدش!
  • مهمترین اخبار ۱۶ اردیبهشت/ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی؛ جرم قتل عمد در کمین متخلفان
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما