Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@01:03:56 GMT

فروش زولبیا و بامیه به آهنگری رسید!

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۶۳۲۳۰

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، علی بهره مند، رییس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی تهران گفت: این صنف با هزار و 170 واحد قنادی‌ لوازم فنادی و تولید شیرینی دارای پروانه کسب فعال است و 200 تا 230 واحد نیز درحال دریافت پروانه کسب هستند.

وی با بیان اینکه سال گذشته به دلیل ورود کرونا سال خوبی برای هیچ کدام از اصناف نبود، افزود: با ورود کرونا نتوانستیم تولیدات و محصولات خود را به فروش برسانیم و بسیاری از همکاران ما سرمایه های خود را از دست دادند البته زیان کمتری نسبت به پارسال تحمل کردند

وی درخصوص مشکلات صنف قنادان در سال گذشته گفت: دغدغه تهیه مواد اولیه در اواخر سال 99 گریبانگیر این صنف شد مثل شکر و روغن؛ هرچند دولت با قیمت 11 هزار و 500 تومان در اختیار صنف قرار می‌دهد که با هزینه حمل از شهرستان برای تولیدکننده 12 و خرده‌ای در می‌آید اما دولت برای ما یارانه ای درنظر نگرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهره مند با بیان اینکه در کشور کمبود مواد اولیه نداریم اما از بحث توزیع مشکل داریم. افزود: قناد مواد اولیه خود را به صورت آزاد باید تامین کند چراکه شکر مصرف خانوار 8700 تومان به فروش می‌رسد اما شکر مصرف صنعت و اصناف به قیمت 11500 تومان که با احتساب هزینه حمل و نقل تفاوت چندانی با قیمت آزاد ندارد.

رییس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی تهران ادامه داد: روغن یکی از مشکلات بغرنجی بود که سال گذشته با آن در گیر بودیم. عمده مصرف روغن ما تخصصی است و روغن خانوار به درد قنادی نمی‌خورد. روغن در بازار آزاد بود اما با قیمت دو سه برابر! با پیگیری‌های انجام شده مقداری روغن به ما دادند که قابل توجه نبود و مجبور شدیم نیاز صنف را از طریق بازار آزاد تامین کنیم.

وی با تاکید بر اینکه افزایش قیمت اقلام مصرفی گاهی تا 70 درصد می‌رسید، گفت: قیمت کلیه اقلامی که شامل سیاست گذاری می‌شد در سال 99 نسبت به سال گذشته 30 درصد افزایش قیمت یافت؛ با این وجود باتوجه به وضعیت جامعه امروز که سفره  امروز کوچک شده تلاشمان بر درنظرگرفتن جامعه بود.

بهره‌مند درپاسخ به اینکه در سال 1400 که به نام "تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدائی‌ها" نامگذاری شده، جه توقعی از دولت دارید، گفت: ما تا جائی که وظیفه داشتیم بر اساس مانع زدائی در مسیر صدور پروانه‌های قنادان عمل کردیم اما از دولت هم توقع داریم که در تهیه و تامین مواد اولیه و تعیین میزان مالیات ما را کمک کنند چون توان پرداخت مالیات را همکاران ما ندارند حتی مواردی داشتیم که به خاطر عدم توان پرداخت مالیات  مجبور به تعطیلی واحد خود شده اند.

وی با انتقاد از عدم کمک دولتی باوجود شرایط سخت اقتصادی در دوران کرونا گفت: علی رغم اینکه صنف قنادان جزو مشاغل آسیب دیده از کرونا محسوب شد اما تا امروز حتی یک ریال هم از سوی دولت به ما کمک نشده است حتی در حوزه مالیات و بیمه هم نه تنها کمکی نشد بلکه میزان آن را هم افزایش دادند که با ادامه این روند قطعا به مشکل برمی خوریم.

بهره مند از فعالیت مستقیم 80 هزار نفر در تهران در صنف قنادان گفت: یکی از معضلات صنف ما حق بیمه‌هاست قنادی شغل بسیار اشتغالزایی است که ضریب اشتغال و امنیتش نسبت به سرمایه گذاری انجام شده حتی از صنایع کوچک هم بالاتر است.

وی با بیان اینکه ما جزو مشاغل یک ستاد کرونا و بیرون بر حساب می‌شویم، تصریح کرد: طبق آیتم‌های کمیسیون فنی، واحدهای قنادی و شیرینی فروشی براساس  فرآیند تولید مواداولیه و نیروی انسانی و فضای فروشگاه به درجه یک و دو تقسیم می شوند.

بهره مند هرواحد صنفی را موظف به نصب تابلوی درجه کیفیت خود در مغازه دانست و افزود: نبود این تابلو در هر واحدی جریمه دارد و مردم می‌توانند براساس این رتبه بندی محصول خود را تهیه کنند؛ این درجه بندی ربطی به منطقه ندارد اما قیمت گذاری را تعیین می‌کند مثلا قیمت هر کیلو شیرینی‌تر در واحدهای درجه یک 60 هزارتومان و در واحدهای درجه دو 50هزارتومان به فروش می رسد.

وی در مورد چگونگی رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی قنادان گفت: باهدف رعایت پروتکل های بهداشتی منشورهایی به اعضا داده شده و 30 بازرس فعال در مناطق از سوی صنف مشغول هستند و به طور صددرصد اطمینان می دهم که واحدهای دارای پروانه کسب، گذشته از رصد اتحادیه تمام توصیه های ستاد کرونا را رعایت کرده و مردم می توانند با اطمینان خاطر از آن ها محصول تهیه کنند.

بهره مند با انتقاد از فروش شیرینی از سوی نانوایان فانتزی گفت: وزارت بهداشت همه جا را نظارت نمی کند تنها واحدهایی که مجوز داشته و ما استعلام گرفته ایم را مورد نظارت قرار می دهد؛ متاسفانه برخی به طور زیرزمینی در کارگاه ها و واحدهایی مشغول کار قنادی هستند.

این عضو صنفی با بیان اینکه در ماه رمضان حتی آهنگری داریم که زولبیا می فروشد گفت: این کارگاه های غیربهداشتی و بدون مجوز را به اتاق اصناف معرفی کرده ایم اما هنوز با آن ها برخوردی نشده است و نظارتی روی کارشان نیست و محصولاتشان را به  سایر صنوف که مجاز به فروش محصولات قنادی نیستند می فروشند و تداخل صنفی بوجود می آید

وی از تداخل صنفی به عنوان یکی دیگر از مشکلات قنادان نام برد و گفت: فعالیت این واحدها با قنادان تداخل داشته است و رسته های شغلی در قانون نظام صنفی برای همه صنوف شفاف شده است اما متاسفانه بسیاری از مشاغل رعایت نمی‌کنند .

بهره مند خاطرنشان کرد: نانوایی ها کارشان شیرینی نیست و از موقعیت و  سوبسید خود سواستفاده می کنند و کسی هم با آن ها برخورد نمی کند؛  آردی که ما 300هزارتومان می خریم و آن ها 40 هزار تومان می‌خرند، کارگری که نکات بهداشتی را رعایت نمیکنند و روغن های سوخته ای که استفاده می‌شود، از دلایل محکمی است که تائید می کند مردم باید برای خرید شیرینی چه خشک و چه تر از قنادی خرید کنند.

وی در پاسخ به اینکه چرا با این مساله برخورد نمی شود، گفت: شمشیر اشتغال همواره بالای سرمردم و مصرف کننده است و درصورت اعتراض ، نانوایان حجیم بحث اشتغال را مطرح خواهند کرد؛ در حالیکه دغدغه ما سلامت مردم است.

پربیننده ترین قیمت مصوب مرغ قطعه‌بندی اعلام شد قیمت خرید تضمینی گندم هزار تومان افزایش یافت رکود در بازار گوشت قرمز برداشت گل گاو زبان در گیلان + عکس وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قنادی زولبیا مواد اولیه سال گذشته بهره مند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۳۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبزیجات در مدار گرانی+جدول

به گزارش خبرنگار مهر، قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی برای هفته جاری (۱۷ تا ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) از سوی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران اعلام شد.

بازار میوه

قیمت انواع میوه‌های تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر نیز به شرح زیر است؛

هر کیلو گرم سیب زرد ۳۹.۸۰۰ تا ۶۹.۸۰۰، سیب قرمز ۳۹.۸۰۰ تا ۵۹.۸۰۰، لیمو شیرین ۵۸ تا ۶۴.۸۰۰، نارنگی ۲۰، کیوی ۷۹.۸۰۰ تا ۸۹، توت فرنگی ۱۷۰ تا ۱۸۸، گریپ‌فروت ۲۴.۸۰۰، نارنگی ۷۹ و پرتقال ۳۰ تا ۴۵ تومان است.

در بازار میوه‌های نوبرانه هر نیم کیلو گرم چاقاله بادام ۱۰۰ و گوجه سبز ۷۵ تا ۹۵ هزار تومان است. همچنین هر کیلو گرم شلیل ۳۴۰ و گلابی وحشی ۲۴۵ تا ۳۶۰ هزار تومان در میوه فروشی‌ها به فروش می‌رسد.

در بازار میوه‌های آبدار هر کیلو گرم هندوانه بین ۱۳ تا ۱۴.۸۰۰، طالبی ۳۴.۸۰۰ و ملون ۲۸ تا ۲۹.۸۰۰ تومان قیمت گذاری شده است.

در بازار میوه‌های وارداتی هم موز هر کیلو گرم ۶۵ تا ۷۹.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

بازار سبزی‌جات

در ادامه قیمت انواع میوه‌های تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر می‌آید.

هر کیلو گرم گوجه فرنگی ۳۳.۸۰۰، هویج ۱۹.۸۰۰، کاهو ۲۳.۸۰۰ تا ۲۴.۸۰۰، کلم پیچ ۲۲.۸۰۰، خیار ۲۶.۸۰۰ تا ۳۳.۸۰۰، باقالی ۲۵.۸۰۰، نخود فرنگی ۲۹.۸۰۰، لیمو ترش ۷۵ تا ۱۲۹، لوبیا سبز ۴۴.۸۰۰ و سیر تازه ۱۷۸ هزار تومان تعیین شده است.

سیب زمینی در این بازار هر کیلو گرم ۲۴.۹۰۰ تا ۲۵.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۲۸.۸۰۰ تا ۳۱.۸۰۰ و پیاز زرد ۲۴.۸۰۰ تا ۳۵.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

گفتنی است؛ در این هفته انواع میوه ۴۲ درصد و سبزیجات ۲۹ درصد ارزان‌تر در میادین و بازارهای میوه و تره بار به فروش می‌رسد. همچنین مواد پروتئینی ۶۴ درصد، غلات ۱۲ درصد، مرغ ۸ درصد، تخم مرغ ۱۸ درصد، قند ۱۸ درصد، شکر ۲۴ درصد و حبوبات ۱۶ درصد ارزان‌تر از سطح شهر است.

در ادامه جدول قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران قابل مشاهده است.

کد خبر 6097966 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • آگهی مزایده عمومی فروش ضایعات
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • هونگچی E-QM۵ در لیست فروش سامانه قرار گرفت+ قیمت
  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه قرار گرفت
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول
  • قیمت جدید مدل‌های مختلف پیکان اعلام شد/ جدول قیمت
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • شرایط فروش قسطی جک J۴ و کی ام سی T۸ اعلام شد
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین